Με κλειστά μάτια επιλέγουν Κρήτη και Ηράκλειο φέτος οι Γερμανοί - Ιστορίες, Ρεπορτάζ, Σχολιασμός Κρήτης Blog | e-storieskritis.gr
 
[style="border: 2px solid; border-color: rgb(55, 62, 89); border-radius: 5px;"] Διαφήμιση Νο 2ος Χωρος Διαφημισης Sat Alarm
ad banner
Διαφήμιση Νο 2ος
 
Διαφήμιση Νο 1ος Χωρος Διαφημισης to pagoto
to pagoto kritis
Διαφήμιση Νο 2ος

Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2017

Με κλειστά μάτια επιλέγουν Κρήτη και Ηράκλειο φέτος οι Γερμανοί
Η Κρήτη είναι ανάμεσα τους 3 ελληνικούς προορισμούς που βρίσκονται στο top 10 των προτιμήσεων των Γερμανών τουριστών αυτό το καλοκαίρι. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από τις κρατήσεις που έχουν γίνει μέχρι τώρα, τις οποίες μελέτησε η Ένωση των γερμανικών on line ταξιδιωτικών portal, Verband Internet Reisevertrieb.

 Στην κορυφή των προτιμήσεων των Γερμανών, για τις φετινές καλοκαιρινές διακοπές τους, βρίσκεται η Μαγιόρκα. Ακολουθεί η Αττάλεια λόγω της καλής σχέσης τιμής-απόδοσης και ακολουθεί στην τρίτη θέση το Ηράκλειο.

Στην τέταρτη θέση βρίσκονται τα Γκραν Κανάρια,στην πέμπτη θέση η Χουργκάντα  στην Αίγυπτο, στην έκτη θέση η Ρόδος και στην έβδομη θέση η Φουερτεβεντούρα. To top 10 κλείνει με την Τενερίφη, Κω και Μπουργκάς στη Βουλγαρία.

Στους μακρινούς προορισμούς κορυφαίες επιλογές των Γερμανών είναι η Καραϊβική και η Πούντα Κάνα στη Δομινικανή Δημοκρατία.Οι Μαλδίβες και το Κανκούν ακολουθούν. Στη συνέχεια έρχονται το Ντουμπάι, το Πουκέτ, ο Μαυρίκιος, το Κολόμπο,το Αμπού Ντάμπι, το Πουέρτο Πλάτα και το Varadero στην Κούβα.

(Με πληροφορίες από tornosnews.gr) 

Σελίδες