Με κλειστά μάτια επιλέγουν Κρήτη και Ηράκλειο φέτος οι Γερμανοί - Ιστορίες, Ρεπορτάζ, Σχολιασμός Κρήτης Blog | e-storieskritis.gr

Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Με κλειστά μάτια επιλέγουν Κρήτη και Ηράκλειο φέτος οι Γερμανοί




Η Κρήτη είναι ανάμεσα τους 3 ελληνικούς προορισμούς που βρίσκονται στο top 10 των προτιμήσεων των Γερμανών τουριστών αυτό το καλοκαίρι. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από τις κρατήσεις που έχουν γίνει μέχρι τώρα, τις οποίες μελέτησε η Ένωση των γερμανικών on line ταξιδιωτικών portal, Verband Internet Reisevertrieb.

 Στην κορυφή των προτιμήσεων των Γερμανών, για τις φετινές καλοκαιρινές διακοπές τους, βρίσκεται η Μαγιόρκα. Ακολουθεί η Αττάλεια λόγω της καλής σχέσης τιμής-απόδοσης και ακολουθεί στην τρίτη θέση το Ηράκλειο.

Στην τέταρτη θέση βρίσκονται τα Γκραν Κανάρια,στην πέμπτη θέση η Χουργκάντα  στην Αίγυπτο, στην έκτη θέση η Ρόδος και στην έβδομη θέση η Φουερτεβεντούρα. To top 10 κλείνει με την Τενερίφη, Κω και Μπουργκάς στη Βουλγαρία.

Στους μακρινούς προορισμούς κορυφαίες επιλογές των Γερμανών είναι η Καραϊβική και η Πούντα Κάνα στη Δομινικανή Δημοκρατία.Οι Μαλδίβες και το Κανκούν ακολουθούν. Στη συνέχεια έρχονται το Ντουμπάι, το Πουκέτ, ο Μαυρίκιος, το Κολόμπο,το Αμπού Ντάμπι, το Πουέρτο Πλάτα και το Varadero στην Κούβα.

(Με πληροφορίες από tornosnews.gr) 

Σελίδες