Όταν κοιτάς από ψηλά μοιάζει... η Κρήτη με ζωγραφιά,πόσο μάλλον όταν είσαι στη NASA - Ιστορίες, Ρεπορτάζ, Σχολιασμός Κρήτης Blog | e-storieskritis.gr

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

Όταν κοιτάς από ψηλά μοιάζει... η Κρήτη με ζωγραφιά,πόσο μάλλον όταν είσαι στη NASAΝέφη σκόνης, 1 Ιουλίου 2007
Δεν είναι λίγες οι φορές που η NASA,δηλαδή η Εθνική Υπηρεσία Αεροναυπηγικής και Διαστήματος,μαγνητίζεται από την εικόνα που παρουσιάζει η Κρήτη από το διάστημα και όχι άδικα, καθώς πέρα από την ομορφιά της βρίσκεται σε σημείο πέρασμα αξιοπρόσεκτων φαινομένων.

Φωτογραφία του William L. Stefanov, 22 Ιουλίου 2011
Συχνά πυκνά βλέπουμε φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από τη NASA να φιλοξενούνται στην επίσημη σελίδα της (ww.nasa.gov) παρουσιάζοντας, στις πλείστες των περιπτώσεων, φαινόμενα όπως τα νέφη μεταφοράς σκόνης από τη Αφρική προς τη Μεσόγειο, αλλά και  καιρικά φαινόμενα όπως χιονοθύελλες, μέχρι και μεγάλες πυρκαγιές.

Μεγάλες πυρκαγιές στην Κάρυστο και τη Χίο οδηγούν τον καπνό τους ως την Κρήτη και πέρα από αυτήν 25 Ιουλίου 2016

3 Ιουλίου 2014
Το e-storieskritis.blogspot.gr αναζήτησε στη σελίδα της NASA κάποιες από τις πιο χαρακτηριστικές φωτογραφίες,που φιλοξενεί και παρουσιάζουν την Κρήτη από πολύ ψηλά, τις οποίες και παραθέτει.

3 Ιουλίου 2014


Ο καπνός από τη μεγάλη φωτιά στη Χίο φθάνει ως την Κρήτη, 18 Αυγούστου 2012

Νέφη σκόνης προερχόμενα από την Αίγυπτο και τη Λιβύη καλύπτουν την Κρήτη 17 Φεβρουαρίου 2010Πυκνά σύννεφα σκόνης από την Αφρική τρέχουν με ταχύτητα 75-89 χιλιόμετρα την ώρα καλύπτοντας  Κρήτη και Αιγαίο

Νέφη σκόνης, 23 Φεβρουαρίου 2011

Σελίδες