Black Friday όπως λέμε..μαύρα μεσάνυχτα - Ιστορίες, Ρεπορτάζ, Σχολιασμός Κρήτης Blog | e-storieskritis.gr

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

Black Friday όπως λέμε..μαύρα μεσάνυχτα



Black Friday για όσους έχουν μαύρα μεσάνυχτα. Κάπως έτσι φαίνεται να σκέφτηκε γνωστή αλυσίδα καταστημάτων με ηλεκτρονικά και άλλα είδη και προφανώς βρήκε πολλά «πρόβατα», που χωρίς δεύτερη σκέψη κατάπιαν αμάσητο το παραμύθι της.

Η φωτογραφία που τράβηξε φίλος από υποκατάστημα της εν λόγω αλυσίδας αποδεικνύει του λόγου το αληθές. Οι υπεύθυνοι του καταστήματος στήνοντας από χθες το σημερινό «show των εκπληκτικών εκπτώσεων και προσφορών» ξέχασαν να αφαιρέσουν από το ράφι το ταμπελάκι με την αρχική τιμή του laptop , που έγραφε 669 ευρώ. 

Κατά τα λοιπά για να κάνουν δελεαστικό το προϊόν τους, στο πλαίσιο της Black Friday, έγραψαν σε νέο ταμπελάκι ως αρχική τιμή τα 749 ευρώ κατεβάζοντας την στη συνέχεια στα 689 ευρώ, για τα κορόιδα. Όχι μόνο δηλαδή δεν έκαναν καμία έκπτωση στο laptop αλλά προσπάθησαν κιόλας να βγάλουν κέρδος 20 ευρώ .

Μάλιστα για να σιγουρευτεί 100%, το άτομο που με έκπληξη διαπίστωσε την εξαπάτηση αυτή, μπήκε και στο site της εταιρείας όπου είδε πως πράγματι η αρχική τιμή του ήταν 669 ευρώ.
Αυτό για να γνωρίζουν οι αφελείς καταναλωτές πως κάποιες επιχειρήσεις γνωρίζουν την αφέλεια τους και είναι σε θέση να την εκμεταλλευτούν σε κάθε περίπτωση για να κερδίσουν.

Οι καιροί είναι πονηροί και σε περιόδους κρίσης, όπου πλέον το διακύβευμα είναι «ο θάνατος σου η ζωή μου», κανείς δε χαρίζει ούτε εύκολα μπαίνει στη λογική να πουλήσει δίχως κέρδος.


Σελίδες