Η βάπτιση Παπακαλιάτη στο Γκολφ της Χερσονήσου - Ιστορίες, Ρεπορτάζ, Σχολιασμός Κρήτης Blog | e-storieskritis.gr
 
[style="border: 2px solid; border-color: rgb(55, 62, 89); border-radius: 5px;"] Διαφήμιση Νο 2ος Χωρος Διαφημισης Sat Alarm
ad banner
Διαφήμιση Νο 2ος
 
Διαφήμιση Νο 1ος Χωρος Διαφημισης to pagoto
to pagoto kritis
Διαφήμιση Νο 2ος

Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2016

Η βάπτιση Παπακαλιάτη στο Γκολφ της Χερσονήσου
To γιο του βάπτισε το Σάββατο στη Χερσόνησο ο Στέφανος Παπακαλιάτης, αδελφός του ηθοποιού και σκηνοθέτη Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Στο μυστήριο της βάπτισης και στη δεξίωση, που ακολούθησε στο Γκολφ στη Χερσόνησο, οι καλεσμένοι δεν ξεπερνούσαν τους 150.

Ωστόσο οι γονείς του νεοφώτιστου είχαν φροντίσει μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια ώστε το γεγονός να μείνει αξέχαστο για τους καλεσμένους τους.

Τη διασκέδαση τους είχε αναλάβει το συγκρότημα "Μέλισσες" ενώ τα πιάτα της δεξίωσης, με βασικό υλικό τα θαλασσινά, είχε επιμεληθεί ο γνωστός Σεφ Λευτέρης Λαζάρου.

Ο Χριστόφορος σε τρελό κέφι τράβηξε άπειρες σέλφι με τους καλεσμένους ,με τα σελφοκόνταρα να δίνουν και να παίρνουν αφού τόσο ο ίδιος όσο και δεκάδες άλλα άτομα που παραβρέθηκαν στην βάπτιση χρησιμοποίησαν το συγκεκριμένο αξεσουάρ για να έχουν καλύτερη γωνία λήψης στις φωτογραφίες τους.

(Η φωτογραφία κατά την έλευση του Χριστόφορου στην Κρήτη με αφορμή την βάπτιση του ανιψιού του, αναρτήθηκε από τον ίδιο instagram)

Ε. Β

Σελίδες