Το κρεοπωλείο στις Μοίρες που μετατρέπει το κρέας σε τέχνη υψηλής αισθητικής - Ιστορίες, Ρεπορτάζ, Σχολιασμός Κρήτης Blog | e-storieskritis.gr

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Το κρεοπωλείο στις Μοίρες που μετατρέπει το κρέας σε τέχνη υψηλής αισθητικής








Μαθήματα επαγγελματισμού και δημιουργικής αισθητικής παραδίδει στον κλάδο του αλλά και ευρύτερα στους συναδέλφους του στον τομέα των τροφίμων, ένας κρεοπώλης από τις Μοίρες.


Ο Δημήτρης Χουστουλάκης, για τον οποίο ο λόγος, δεν είναι ένας συνηθισμένος κρεοπώλης και σίγουρα το προϊόν που προσφέρει στους πελάτες του ξεφεύγει αρκετά από  όσα γνωρίζουμε και βλέπουμε καθημερινά στα κρεοπωλεία, συνοικιακά και κεντρικά.


Η βιτρίνα του καταστήματος του θυμίζει περισσότερο προθήκη ντελικατέσεν με πινελιές τέχνης. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου το ότι το 2014 σε πανελλήνιο διαγωνισμό που πραγματοποίησε το περιοδικό Meat News αναδείχθηκε ως η καλύτερη μεταξύ των 33 που πήραν μέρος λαμβάνοντας αυτοδίκαια, με περισσότερες από 700 ψήφους, την πρώτη θέση.


 Ο Δημήτρης Χουστουλάκης με την επαγγελματική του ευσυνειδησία, με πολύ μεράκι χιούμορ και φαντασία έχοντας και την πολύτιμη βοήθεια  αλλά και σύγχρονη τεχνογνωσία που διδάχθηκαν τα νεώτερα μέλη της οικογένειας του, έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στο χώρο του και να κερδίσει μια σταθερή θέση στην προτίμηση των πελατών του.


Τα προϊόντα που προσφέρει ναι μεν διαθέτουν τη γνησιότητα και ποιότητα της παράδοσης όμως συνδυάζονται με σύγχρονα υλικά και παρουσιάζονται με τέτοιο τρόπο στους πελάτες του (όπως βλέπετε και στις σχετικές φωτογραφίες)  που ξεφεύγουν από οτιδήποτε μέχρι τώρα γνωρίζαμε σε σχέση με το κρέας .



Η τελική εικόνα πάντα παίζει ρόλο στο μάτι και ο Δημήτρης Χουστουλάκης φαίνεται να κερδίζει στα σημεία και στην εικόνα και στην ποιότητα και σύμφωνα με τους πελάτες του και στη γεύση.


Σελίδες