Φθινοπωρινές θαλασσογραφίες στα βόρεια παράλια του Ηρακλείου - Ιστορίες, Ρεπορτάζ, Σχολιασμός Κρήτης Blog | e-storieskritis.gr
 
[style="border: 2px solid; border-color: rgb(55, 62, 89); border-radius: 5px;"] Διαφήμιση Νο 2ος Χωρος Διαφημισης Sat Alarm
ad banner
Διαφήμιση Νο 2ος
 
Διαφήμιση Νο 1ος Χωρος Διαφημισης to pagoto
to pagoto kritis
Διαφήμιση Νο 2ος

Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2015

Φθινοπωρινές θαλασσογραφίες στα βόρεια παράλια του ΗρακλείουΦθινοπωρινές εικόνες σήμερα στη βόρεια παραλιακή ζώνη του Ηρακλείου. Οι πολύβουες  παραλίες με τη γαλήνια θάλασσα παραχώρησαν τη θέση τους σε γαλήνιες παραλίες με αγριεμένη θάλασσα.

 Το φθινόπωρο ζωντάνεψε τα χρώματα,τα ενίσχυσε, με βαθύ μπλε και γαλάζιο, δημιουργώντας έτσι, όπως μόνο η φύση ξέρει, μοναδικές θαλασσογραφίες.

Λιγοστοί και θαρραλέοι οι ντόπιοι που δοκίμασαν να περάσουν την Κυριακή τους δαμάζοντας τα κύματα με τους τουρίστες ωστόσο να επιλέγουν τη λύση της πισίνας μέχρι να βελτιωθούν και πάλι οι καιρικές συνθήκες.Βέβαια όσοι ζούμε στην Κρήτη ξέρουμε πως αυτό είναι μόνο μια μικρή παρένθεση αφού το καλοκαίρι στην πράξη (όχι ημερολογιακά) δεν καταθέτει εύκολα τα όπλα σε τούτο δω τον ευλογημένο τόπο. 


Σελίδες