Δεν τα κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή ο Ηρακλειώτης που τον δάγκωσε σφίγγα - Ιστορίες, Ρεπορτάζ, Σχολιασμός Κρήτης Blog | e-storieskritis.gr

Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Δεν τα κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή ο Ηρακλειώτης που τον δάγκωσε σφίγγα


Δεν κατάφερε τελικά να κρατηθεί στη ζωή ο Ηρακλειώτης που νωρίτερα το μεσημέρι έχασε τις αισθήσεις του μετά απο δάγκωμα σφίγγας.

Ο άτυχος άνδρας διακομίστηκε διασωληνωμένος  στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ηρακλείου όπου όμως οι γιατροί δεν μπόρεσαν να τον κρατήσουν ζωντανό.

Το πλήρωμα του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ, που έσπευσε να τον παραλάβει, για αρκετά λεπτά κατέβαλε υπεράνθρωπες προσπάθειες  για να επαναφέρει τις αισθήσεις του καθώς λίγη ώρα μετά το τσίμπημα ο, ηλικίας περίπου 50 ετών, άνδρας κατέρρευσε προφανώς έχοντας υποστεί  αλλεργικό σοκ 

Ο άτυχος άνδρας, που ήταν ηλεκτρολόγος στο επάγγελμα και διατηρούσε, σύμφωνα με πληροφορίες του e-storieskritis.blogspot.gr ηλεκτρολογείο στον Κρουσώνα, εκτελούσε αγροτικές εργασίες σε αμπέλι στην περιοχή της Φοινικιάς μαζί με άλλα άτομα.

Μετά το δάγκωμα της  σφίγγας παραπονέθηκε στην παρέα του πως δεν ένιωθε καλά κι έτσι τον πήραν και μετέβησαν όλοι μαζί  σε  φαρμακείο της Χριστομιχάλη Ξυλούρη όπου όμως και έχασε τις αισθήσεις του με αποτέλεσμα να κληθεί ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Σελίδες