Κουίζ: Πόσα σακιά πατάτες μπορεί να χωρέσει ένα αγροτικό φορτηγό; - Ιστορίες, Ρεπορτάζ, Σχολιασμός Κρήτης Blog | e-storieskritis.gr

Σάββατο 2 Μαΐου 2015

Κουίζ: Πόσα σακιά πατάτες μπορεί να χωρέσει ένα αγροτικό φορτηγό;



Πόσα σακιά με πατάτες χωράνε στην καρότσα ενός αγροτικού φορτηγού;
Τόσα πολλά ,όσα μπορεί να αντέξει το αμάξωμα μέχρι να φτάσει σε σημείο να ακουμπά στην άσφαλτο και να σέρνεται για να κατέβει το δρόμο της Βιομηχανικής Περιοχής Ηρακλείου προκειμένου να βγει στην Εθνική Οδό .. παρακαλώ.
Η φωτογραφία μιλάει από μόνη της, αν και οι ήχοι που συνόδευαν κάθε μέτρο που διένυε το φορτηγάκι , εφόσον καταγράφονταν, θα μπορούσαν να δώσουν μια ρεαλιστικότερη αποτύπωση της, κατά τ' άλλα σουρεαλιστικής, καθημερινότητας που ζούμε στη χώρα της "Μπανανίας".
Εννοείται πως τα σακιά με τις πατάτες δεν τα συγκρατούσε τίποτα επάνω στην καρότσα και τραμπαλίζονταν δεξιά και αριστερά έτοιμα να σκάσουν στο δρόμο.
Ευτυχώς οδηγός και συνοδηγός "μερίμνησαν" για όσους δεν μπορούσαν να δουν το "μικρό" φορτίο τους και  κράτησαν αναμμένα τα αλάρμ, ενώ κινούνταν με ρυθμούς χελώνας.
Και θα μου πείτε καλά  να φορτώσει τόσο βάρος και να ακουμπά η λαμαρίνα του αυτοκινήτου στο έδαφος , το πολύ πολύ φθάνοντας στον προορισμό του να έχει αποκτήσει "αεροδυναμική όψη" αλλά να βγει έτσι και να κινηθεί και στην Εθνική Οδό θέτοντας σε κίνδυνο άλλους οδηγούς;

Σελίδες