Ντροπιαστικές εικόνες χωματερής στην παραλιακή της Νέας Αλικαρνασσού - Ιστορίες, Ρεπορτάζ, Σχολιασμός Κρήτης Blog | e-storieskritis.gr

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018

Ντροπιαστικές εικόνες χωματερής στην παραλιακή της Νέας Αλικαρνασσού



Αυτή τη φορά δεν θα ρίξω πρώτα τις ευθύνες στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου γι αυτή την εικόνα στην παραλιακή της Νέας Αλικαρνασσού, αλλά στους απαίδευτους και αχαρακτήριστους συμπολίτες μας που πάνε τη βόλτα τους παραλιακά κουβαλώντας το φαγητό και το ποτό τους αλλά στο τέλος φεύγουν αφήνοντας πίσω τα σκουπίδια και την ίδια την... παιδεία τους.

Καθημερινά αυτό το σημείο της πόλης γίνεται χώρος περιπάτου και χαλάρωσης για δεκάδες συμπολίτες μας. Ορισμένοι από αυτούς όμως νομίζουν πως αν φάνε το σουβλάκι και την πίτσα τους και αφήσουν καταγής ή παραχώσουν στα παγκάκια και τα δέντρα τα σκουπίδια τους μετά θα έλθουν τα "δουλικά" να τα μαζέψουν.

Όχι αγαπητοί μου...κανείς δεν έχει υποχρέωση να μαζεύει τα σκουπίδια που αφήνετε πίσω σας με αυτό τον τρόπο. Ο δρόμος διαθέτει καλαθάκια γι αυτό το σκοπό και δυστυχώς δεν κάνετε ένα βήμα να τα ρίξετε εκεί μέσα αλλά τα παρατάτε στο σημείο, όπου φάγατε ή ήπιατε το αναψυκτικό σας, λες και θα σας πέσει η μαγκιά αν λειτουργήσετε ως πολιτισμένοι άνθρωποι.

Αυτές οι εικόνες χαρακτηρίζουν πρώτα απ όλα εσάς και την κακή νοοτροπία σας, λες και δεν είστε εσείς που θα ξαναπάτε εκεί και θα αναγκαστείτε να φάτε και να πιείτε πάνω στα ίδια τα σκουπίδια σας. Ντροπή σας! 










Σελίδες