Στην Κρήτη ο πρώτος δρόμος στον κόσμο που "οργώθηκε" κι είναι έτοιμος για σπορά - Ιστορίες, Ρεπορτάζ, Σχολιασμός Κρήτης Blog | e-storieskritis.gr

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

Στην Κρήτη ο πρώτος δρόμος στον κόσμο που "οργώθηκε" κι είναι έτοιμος για σπορά



Μοιάζει λες και οργώθηκε με αλέτρι κι είναι έτοιμος για σπορά. Και φυσικά δεν αναφερόμαστε σε κάποιο χωράφι αλλά στο δρόμο που οδηγεί προς τον τουριστικό οικισμό του Λέντα, λίγο πριν τη στροφή για Δυσκό και Καλούς Λιμένες.

Η εικόνα μιλάει από μόνη της: Το κακοτοποθετημένο, και προφανώς κακής ποιότητας ,ασφαλτικό που μπήκε σε αυτό το σημείο του δρόμου, έχει φουσκώσει, έχει σκάσει και μοιάζει σκαμμένο.

Οι δεκάδες Σκανδιναβοί που παραθερίζουν στην περιοχή, σίγουρα θα έχουν να διηγούνται στις χώρες τους το πόσο καλές κατασκευές δρόμων έχουμε στην Κρήτη.

Και αν αυτό το χάλι το συναντούσαμε σε ένα αγροτικό δρόμο που δεν τον περνά κανείς να δικαιολογήσουμε την εικόνα. Όμως σε ένα τουριστικό τόπο είναι ανεπίτρεπτο έστω και μια ημέρα, πόσο μάλλον ενώ έχει ξεκινήσει η τουριστική σεζόν και ήδη βρίσκονται στην περιοχή δεκάδες παραθεριστές, να βλέπουμε τέτοια πράγματα.


Σκεφτείτε κάποιον που δεν είναι από την περιοχή και πηγαίνει στο Λέντα αργά το βράδυ και μάλιστα με δίκυκλο...αν περάσει πάνω από αυτό το σκάμμα θα τη βγάλει καθαρή;


















Σελίδες