Μαθαίνω για τα δάση στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης με τα παιδιά της Ροδομηλιάς - Ιστορίες, Ρεπορτάζ, Σχολιασμός Κρήτης Blog | e-storieskritis.gr

Παρασκευή 13 Απριλίου 2018

Μαθαίνω για τα δάση στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης με τα παιδιά της Ροδομηλιάς




Στην Κρήτη δεν έχουν απομείνει πολλές δασωμένες εκτάσεις οπότε η αυριανή εκδήλωση στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Πανεπιστημίου Κρήτης είναι μια καλή ευκαιρία να μάθουμε για τα δάση και να τα προστατεύσουμε.

Από τις 4  ως τις 6 το απόγευματα παιδιά του Νηπιαγωγείου «Ροδομηλιά» με τους γονείς τους θα παρουσιάσουν στο Μουσείο το θέμα «Μαθαίνω για τα δάση», το οποίο προετοιμάστηκε  το σχολικό έτος 2016-17 μέσα από εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας της Φύσης του Διεθνούς Δικτύου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης.

Εκπαιδευτικοί, γονείς και παιδιά θα μας δείξουν τα σημαντικότερα σημεία των δραστηριοτήτων και των δράσεων που ανέπτυξαν μαζί με το εποπτικό υλικό που δημιούργησαν.

Στο τέλος της εκδήλωσης θα απονεμηθεί σε κάθε παιδί το βραβείο από το Διεθνές Δίκτυο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης «Μαθαίνω για τα δάση».

Οι δημιουργίες των παιδιών και των γονέων τους θα χαριστούν και θα εκτεθούν στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης δίνοντας το έναυσμα για ένα νέο μικρό κομμάτι εξερεύνησης και μάθησης!

Σελίδες