Δωρεάν προβολή στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του συγκλονιστικού ντοκιμαντέρ του National Geographic «JANE» - Ιστορίες, Ρεπορτάζ, Σχολιασμός Κρήτης Blog | e-storieskritis.gr

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

Δωρεάν προβολή στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του συγκλονιστικού ντοκιμαντέρ του National Geographic «JANE»



Το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ του National Geographic «JANE» θα προβληθεί στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Πανεπιστημίου Κρήτης την Παρασκευή 30 Μαρτίου, στις 7 το απόγευμα.

Πρόκειται για ένα από τα καλύτερα ντοκιμαντέρ του 2017-2018. 
Αφορά στη ζωή και το έργο της διεθνούς φήμης πρωτευοντολόγου και πρέσβειρας ειρήνης του ΟΗΕ, δρ. Τζέιν Γκούντολ (Dr. Jane Goodall), που έχει εμπνεύσει εκατομμύρια ανθρώπους σε κάθε γωνία του πλανήτη. 

Οι ανακαλύψεις της τάραξαν τα νερά της επιστημονικής κοινότητας και άλλαξαν τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε το ανθρώπινο είδος. 


Υπό την σκηνοθεσία του Brett Morgen και με μουσική του Philip Glass η ταινία περιλαμβάνει αυθεντικό υλικό από τις πρώτες ημέρες της Τζέιν Γκούντολ στην Τανζανία.

Tην προβολή θα εισηγηθούν ο Διευθυντής του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης Δρ. Μωυσής Μυλωνάς και η διευθύντρια του Jane Goodall's R&S Greece Άννα Κατωγυρίτη. Μετά το τέλος της ταινίας οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν ερωτήσεις.

Η είσοδος για το κοινό είναι δωρεάν 

Σελίδες