Άλλη μια πράξη ευαισθησίας από το Σύνδεσμο Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης - Ιστορίες, Ρεπορτάζ, Σχολιασμός Κρήτης Blog | e-storieskritis.gr

Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018

Άλλη μια πράξη ευαισθησίας από το Σύνδεσμο Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης

 

Σε μια ακόμα αξιέπαινη κίνηση προχώρησε ο Σύνδεσμος Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης. Αντί να επιλέξει να κόψει την πίτα του σε κάποιο κέντρο, δαπανώντας αρκετά χρήματα για τη διοργάνωση της όλης εκδήλωσης, προχώρησε σε μια σεμνή και λιτή τελετή κοπής της πίτας στα γραφεία του και τα χρήματα που εξοικονόμησε έτσι, θα τα διαθέσει σε έναν άνθρωπο που τα έχει πραγματικά ανάγκη.

Όπως έκανε γνωστό ο πρόεδρος του Συνδέσμου Μιχάλης Βλατάκης το ποσό που θα πήγαινε για τη συνεστίαση τους θα διατεθεί για την υποστήριξη της Ιωάννας ,μιας νεαρής χωρίς σύζυγο καρκινοπαθούς μητέρας με μικρό παιδί.

Το φλουρί της βασιλόπιτας πάντως έπεσε στον Κωστή Μπαντουβά, μέλος του ΔΣ , στον οποίο ο κ Βλατάκης ευχήθηκε καλή χρόνια, όπως φυσικά και σε όλα τα μέλη του Συνδέσμου.

 Να θυμίσουμε πως ο Σύνδεσμος Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης πριν από μερικές εβδομάδες είχε οργανώσει εκδρομές αγάπης για άπορες οικογένειες του νησιού.

Πάνω από 500 άτομα από Χανιά,Ρέθυμνο,Ηράκλειο και Άγιο Νικόλαο, με την οικονομική υποστήριξη του, επισκέφθηκαν το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας και το Θαλασσόκοσμο, για να καταλήξουν στη συνέχεια στο κέντρο εκδηλώσεων "Κουρήτες" όπου οργανώθηκε  εορταστικό γλέντι με φαγητό,ζωντανή μουσική ,κλόουν και Άγιο Βασίλη με Δώρα για τα παιδιά.

Σελίδες