Ξεκαρδιστικά παράπονα Βρετανών τουριστών από τις διακοπές τους σε διάφορα μέρη του κόσμου - Ιστορίες, Ρεπορτάζ, Σχολιασμός Κρήτης Blog | e-storieskritis.gr

Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018

Ξεκαρδιστικά παράπονα Βρετανών τουριστών από τις διακοπές τους σε διάφορα μέρη του κόσμου



Δεν έχει το Θεό της μερίδα Βρετανών τουριστών με τις απαιτήσεις της όταν πηγαίνει διακοπές.

Η  βρετανική εφημερίδα The Sun αποκαλύπτει κάποια από τα πιο παράξενα παράπονα, που διατύπωσαν σε μεγάλες ταξιδιωτικές πλατφόρμες, όπως η TripAdvisor, μετά από διακοπές που έκαναν σε διάφορα σημεία του κόσμου.

Διαβάζοντας τα κάποιος, καλοπροαίρετος, θα σκεφτεί πως δεν έχουν πάει ξανά ποτέ διακοπές στη ζωή τους, εκτός της χώρας τους, και δεν ξέρουν τι γίνεται μακριά από τη Μεγάλη Βρετανία. Ένας κακοπροαίρετος όμως μπορεί και να υποθέσει ότι είναι αρκετά κακομαθημένοι για να σχολιάζουν με αυτό τον τρόπο τα μέρη που επισκέφθηκαν.

Διαβάστε και μόνοι σας και κρίνετε:

Τουρίστας στην Ελλάδα παραπονέθηκε ότι δεν κατάφερε να απολαύσει ξενάγηση γιατί ο ξεναγός ήταν υπερβολικά άσχημος.

Ταξιδιώτες στην κεντρική Αμερική, διαμαρτύρονται ότι ενώ είχαν διαβάσει ότι η πόλη βρισκόταν δίπλα σε ηφαίστειο, δεν βρήκαν καθόλου λάβα και έτσι, θεώρησαν σίγουρο ότι το ηφαίστειο ήταν τελικά βουνό.

Στη Γαλλία, μια τουρίστρια διαμαρτυρήθηκε ότι ενώ ζήτησε μαζί με το αγόρι της δωμάτιο με ξεχωριστά κρεβάτια, τους έδωσαν δωμάτιο με διπλό με αποτέλεσμα, όπως αναφέρει στην κριτική, να μείνει ...έγκυος.

Άλλος διαμαρτύρεται ότι τα ζώα στον ζωολογικό κήπο έμοιαζαν πολύ θλιμμένα και γι΄ αυτό τα παιδιά του έβαλαν τα κλάματα. Έτσι, αναρωτήθηκε εάν είναι εφικτό να εκπαιδεύουν τα ζώα ώστε να είναι ευδιάθετα.

Από την Ισπανία, Βρετανός τουρίστας διαμαρτυρήθηκε ότι δεν υπήρχε σηματοδότηση των δρόμων στα Αγγλικά, αδυνατώντας να πιστέψει ότι θα μπορούσε οποιοσδήποτε να κυκλοφορήσει εκεί.

Σε κρουαζιέρα στη Μεσόγειο, τουρίστας διαμαρτύρεται ότι ο θόρυβος της θάλασσας ήταν τόσο μεγάλος που δε μπορούσε να κοιμηθεί.

Στην Ινδία, ταξιδιώτης δήλωσε αηδιασμένος που σχεδόν κάθε εστιατόριο σέρβιρε κάρυ ενώ  εκείνος δεν τρώει πικάντικο φαγητό.

Άλλη τουρίστρια διαμαρτύρεται ότι στην Ισπανία οι γυναίκες έκαναν ηλιοθεραπεία topless στην παραλία και ότι ο σύζυγός της περνούσε όλη την ημέρα κοιτώντας τις.

Σε ταξίδι τους στην Ιταλία τουρίστες συνέταξαν κριτική με το εξής παράπονο: «Κανείς δεν μας είχε προειδοποιήσει ότι θα υπήρξαν ψάρια στη θάλασσα και τα παιδιά ξαφνιάστηκαν και ενοχλήθηκαν».

Τουρίστας στην Τουρκία εκνευρίστηκε από την έλλειψη πινακίδας που θα προειδοποιούσε ότι αν κανείς φοβάται τα ύψη δεν θα πρέπει να ανέβει σε αερόστατο.

Βρετανός έμεινε δυσαρεστημένος από το ταξίδι του στην Ταϋλάνδη επειδή η παραλία είχε τόση άμμο που έμπαινε στα ρούχα και ήταν δύσκολο να φύγει από το δέρμα του.

Άλλος διαμαρτύρεται ότι το ταξίδι του από το Ην. Βασίλειο στην Αντίγκουα είχε διάρκεια 9 ώρες και ενός Αμερικανού μόλις 3.

Απογοητευμένος δήλωσε τουρίστας στις Μαλδίβες επειδή η άμμος ήταν υπερβολικά λευκή και όχι κίτρινη όπως δείχνουν οι ταξιδιωτικές μπροσούρες.

Στην Πορτογαλία τουρίστας διαμαρτύρεται που το διαμέρισμά του με μία κρεβατοκάμαρα ήταν πολύ μικρότερο από ένα διπλανό με δύο κρεβατοκάμαρες.

Τοπικό κατάστημα στη Βουλγαρία δεν είχε καθόλου βρετανικό φαγητό, ούτε και τα αγαπημένα μπισκότα ενός Βρετανού επισκέπτη, ο οποίος έκρινε απαραίτητο να γράψει σχετική κριτική.

Στην Ισπανία άλλος διαμαρτύρεται ότι οι ξένοι ήταν πολλοί και όλοι μιλούσαν Ισπανικά, ενώ ένας άλλος ότι οι παραλίες είχαν πολλούς εύσωμους, πράγμα που του προκαλούσε αηδία.

Αγοράσαμε επώνυμα γυαλιά ηλίου από την αγορά και αργότερα διαπιστώσαμε ότι ήταν ψεύτικά, διαμαρτύρονται τουρίστες στην Κένυα.

Πηγή: tornosnews

Σελίδες