Αδυνατούν να πιστέψουν στο Βατόλακκο Χανίων τη διπλή τραγωδία που χτύπησε το χωριό τους - Ιστορίες, Ρεπορτάζ, Σχολιασμός Κρήτης Blog | e-storieskritis.gr

Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

Αδυνατούν να πιστέψουν στο Βατόλακκο Χανίων τη διπλή τραγωδία που χτύπησε το χωριό τους



Σοκαρισμένη η μικρή κοινωνία του Βατόλακκου Χανίων προσπαθεί να κατανοήσει τους λόγους που οδήγησαν στην οικογενειακή τραγωδία με τον ηλικιωμένο πατέρα και το γιο οι οποίοι βρέθηκαν σήμερα το πρωί νεκροί μέσα στο σπίτι τους.

Τα πρώτα στοιχεία μαρτυρούν διπλή αυτοκτονία ωστόσο σε επίσημες ανακοινώσεις δεν έχουν προχωρήσει ακόμα οι Αρχές.

Ο 89χρονος πατέρας διέμενε με τον 65χρονο γιο του και την ηλικιωμένη σύζυγο του στο σπίτι, ενώ μια γυναίκα από τη Βουλγαρία είχε αναλάβει τη φροντίδα του ηλικιωμένου ζευγαριού.

Ο γιος ήταν χωρισμένος και η πρώην σύζυγος με τα παιδιά του διέμεναν στην Αθήνα. Σύμφωνα με πληροφορίες από τους κατοίκους της περιοχής, ήταν μια πολύ ήσυχη και ευγενική οικογένεια, για την οποία όλοι μόνο καλά λόγια έχουν να πουν. Το πρωί ακούγοντας την καμπάνα να χτυπάει πένθιμα έμαθαν για την τραγωδία που χτύπησε το χωριό τους και αδυνατούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη. 

Ο 65χρονος, μετά το διαζύγιο του, διέμενε με τους γονείς του και δεν φαινόταν να αντιμετωπίζει κάποιο, ψυχολογικής ή άλλη φύσεως, πρόβλημα ικανό να τον οδηγήσει σε αυτή την πράξη.

Στο σπίτι πάντως, οι πληροφορίες θέλουν να βρέθηκαν μπουκαλάκια φαρμάκων χωρίς ακόμα να έχει διευκρινιστεί αν οι δύο άνδρες αυτοκτόνησαν με αυτά ή με άλλο τρόπο (δηλητήριο) αλλά και ιδιόχειρο σημείωμα γραμμένο από το γιο.

Σελίδες