Αίσιον και ευτυχές το νέος έτος, με υγεία!!!! - Ιστορίες, Ρεπορτάζ, Σχολιασμός Κρήτης Blog | e-storieskritis.gr

Δευτέρα 1 Ιανουαρίου 2018

Αίσιον και ευτυχές το νέος έτος, με υγεία!!!!




Κοινότυπη αλλά ουσιαστική η ευχή για το 2018!!! Υγεία, υγεία, υγεία. Μόνο αυτό, όλα τα υπόλοιπα εμείς μπορούμε να τα δημιουργήσουμε και να τα προσφέρουμε στον εαυτό μας, αρκεί να "αρπάζουμε" κάθε στιγμή του χρόνου και να μην περιμένουμε την κατάλληλη ευκαιρία...ευκαιρία είναι η ίδια η ζωή που μας δόθηκε.

Χαλίλ Γκιμπράν, «Χρόνος»

«Ένας αστρονόμος είπε: Δάσκαλε, τι έχεις να πεις για το Χρόνο;
Κι εκείνος αποκρίθηκε:

Θα θέλατε να μετρήσετε το χρόνο που είναι χωρίς μέτρα και άμετρος. Θα θέλατε να προσαρμόσετε τη διαγωγή σας, ακόμα και να κατευθύνετε την πορεία της ψυχής σας, σύμφωνα με τις ώρες και τις εποχές. Θα θέλατε να κάνετε το χρόνο ένα ποταμάκι για να καθίσετε στην όχθη του και να παρακολουθείτε το κύλισμά του. Και μήπως δεν είναι ο Χρόνος όπως είναι η αγάπη, αδιαίρετος και χωρίς ρυθμό;

Αλλά αν στη σκέψη σας έχετε ανάγκη να μετράτε το χρόνο σε εποχές, κάνετε κάθε εποχή να περιλαμβάνει όλες τις άλλες εποχές, Και κάνετε το σήμερα να αγκαλιάζει το παρελθόν με την ανάμνηση και το μέλλον με τη λαχτάρα. Ωστόσο, το άχρονο που είναι μέσα σας έχει επίγνωση του άχρονου της ζωής. Και ξέρει ότι το χθες δεν είναι τίποτα περισσότερο από την ανάμνηση του σήμερα, και τo αύριο, τo όνειρο του σήμερα»



  

















Σελίδες