Τρία χρόνια μετά ήλθε η τιμωρία για την κακοποίηση σκυλίτσας-Την έσερνε η ιδιοκτήτρια της στην άσφαλτο - Ιστορίες, Ρεπορτάζ, Σχολιασμός Κρήτης Blog | e-storieskritis.gr

Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017

Τρία χρόνια μετά ήλθε η τιμωρία για την κακοποίηση σκυλίτσας-Την έσερνε η ιδιοκτήτρια της στην άσφαλτο



Ποινή φυλάκισης 15 μηνών και χρηματικό πρόστιμο 5.000 ευρώ επιβλήθηκαν στη γυναίκα, που το 2014 είχε δέσει μια σκυλίτσα στον κοτσαδόρο του αυτοκινήτου της και την έσερνε στην άσφαλτο, με σκοπό να τη θανατώσει στο δρόμο προς το ΠΑΓΝΗ. 

Το τετράποδο έσωσαν δύο ανήλικα αγόρια με τα μηχανάκια τους που περνούσαν από το σημείο και σταμάτησαν το αυτοκίνητο.
  
Όπως αναφέρει στη σελίδα της η Ζωόφιλη Δράση Ηρακλείου, τρία χρόνια μετά το περιστατικό κακοποίησης της Μιλένας, όπως ονομάστηκε η σκυλίτσα, το αίμα της που έβαψε την άσφαλτο για περίπου 50 μέτρα στην οδό Λιλής Ζωγράφου στον Άγιο Παντελεήμονα Γαζίου, πληρώθηκε με τη δικαστική απόφαση ενώ θα ακολουθήσουν και διοικητικά πρόστιμα.

Φανερά ακόμα πάνω στο κορμί της σκυλίτσας τα σημάδια της κακοποίησης της 

Όσο για το σκυλί, αυτό θεραπεύτηκε κι έχει υιοθετηθεί από οικογένεια που το αγαπά και το σέβεται. 

Αξίζει ν αναφέρουμε πως η άκαρδη πρώτη ιδιοκτήτρια της, όταν την είδαν τα δύο 14χρονα να σέρνει τη σκυλίτσα, και τη ρώτησαν τι κάνει απάντησε πως έτσι την πήγαινε στον κτηνίατρο. Όταν εκείνα την απείλησαν πως θα ενημερώσουν για τη συμπεριφορά της τη Ζωόφιλη Δράση, έλυσε το σκύλο και έφυγε με το αυτοκίνητο της λέγοντας πως θα πάει να φέρει τον κτηνιάτρο, πράγμα που φυσικά και δεν έκανε αφού έγινε καπνός.

Η Μιλένα τρομαγμένη μόλις απελευθερώθηκε το έσκασε και τη βρήκε σε ένα γκρεμισμένο σπίτι ο Στέλιος Μηλιωτάκης ο οποίος και την πήγε στον κτηνίατρο για να θεραπεύσει τις εκδορές που έφερε σε όλο το σώμα της από το σύρσιμο στην άσφαλτο. 

Μάλιστα σε αυτοψία που έγινε στο σημείο όπου την έσερνε η γυναίκα με το όχημα της βρέθηκαν, πέρα από το αίμα της σε απόσταση αρκετών δεκάδων μέτρων, και κομμάτια από το κρέας της που είχαν αποκοπεί με την τριβή στο έδαφος 



Σελίδες