Ξεκίνησαν οι προκρατήσεις από τη Ρωσία για διακοπές στην Ελλάδα-Σε πρώτο πλάνο η Κρήτη - Ιστορίες, Ρεπορτάζ, Σχολιασμός Κρήτης Blog | e-storieskritis.gr

Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

Ξεκίνησαν οι προκρατήσεις από τη Ρωσία για διακοπές στην Ελλάδα-Σε πρώτο πλάνο η Κρήτη


Νωρίτερα από πέρυσι ξεκίνησαν οι προκρατήσεις για Ελλάδα από τους Ρώσους τουρ οπερέιτορ, προσφέροντας εκπτώσεις έως 30%, με την Κρήτη να φιγουράρει ανάμεσα στους προορισμούς που θέλουν να προωθήσουν.

Σύμφωνα με τους τουρ οπερέιτορ, οι τιμές διακοπών στην Ελλάδα το 2018 δεν θα έχουν αυξήσεις μεγαλύτερες από 4-5% σε σχέση με πέρυσι.

Η μέση τιμή για διακοπές στην Ελλάδα τον Ιούνιο του 2018 για 7 διανυκτερεύσεις 2 ατόμων με αναχώρηση από τη Μόσχα, διαμορφώνεται προς το παρόν σε 75.600 ρούβλια, τον Ιούλιο σε 81.500 ρούβλια και τον Αύγουστο σε 80.600 ρούβλια.Η εξοικονόμηση κόστους για τους Ρώσους, εάν εκμεταλλευθούν τις προκρατήσεις, μπορεί να φθάσει το 30%.

Η Ελλάδα βρίσκεται ήδη στους 3 κορυφαίους προορισμούς των Ρώσων για το καλοκαίρι του 2018, σύμφωνα με τη ζήτηση που καταγράφεται αυτή την περίοδο.

H TUI Ρωσίας σκοπεύει να τριπλασιάσει τον αριθμό των Ρώσων τουριστών στην Ελλάδα σε σχέση με το 2017, με έμφαση στην Κρήτη. 

Ο ANEX Tour διπλασίασε την προσφορά στην Ελλάδα για το καλοκαίρι του 2018, από 250 σε 500 ξενοδοχεία, με έμφαση στην Κρήτη και τη Ρόδο.

Η Mouzenidis Travel θα καθορίσει την αύξηση της προσφοράς της στην Ελλάδα μετά τα πρώτα αποτελέσματα από τις προκρατήσεις. Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με τον γενικό διευθυντή, κ. Αλέξανδρο Τσαντεκίδη, έχει προγραμματιστεί αύξηση 30-40% σε σχέση με πέρυσι. Μεγαλύτερη έμφαση από πέρυσι θα δοθεί στη Χαλκιδική, την Κρήτη, την Κέρκυρα και την Αθήνα. 

Ο NTK Intourist προσφέρει από τώρα δυνατότητα κρατήσεων για ξενοδοχεία στην Κρήτη, τη Ρόδο, την Κέρκυρα, τη Ζάκυνθο, την Καβάλα, την Πελοπόννησο, τη Χαλκιδική, τη Θάσο και την Αθήνα.

Η ICS Travel Group δεν έχει μεγάλες αλλαγές για την Ελλάδα το 2018 και θα προσφέρει συχνές πτήσεις τσάρτερ και συχνές συνδέσεις με Κρήτη, Ρόδο και Κέρκυρα ενώ θα διευρύνει τη συνεργασία με το δίκτυο της Grecotel.

Πηγή: Tornosnews

Σελίδες