Από γενιά σε γενιά στη Βασιλική του Αγίου Μάρκου-Έκθεση φωτογραφίας για την Τρίτη ηλικία - Ιστορίες, Ρεπορτάζ, Σχολιασμός Κρήτης Blog | e-storieskritis.gr

Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

Από γενιά σε γενιά στη Βασιλική του Αγίου Μάρκου-Έκθεση φωτογραφίας για την Τρίτη ηλικία



Επισκέψιμη είναι από το το Σάββατο, στη Βασιλική του Αγίου Μάρκου, η έκθεση φωτογραφίας με θέμα την Τρίτη ηλικία και τίτλο "Από γενιά σε γενιά". 

Πρόκειται για δράση ενταγμένη σε ένα ευρύτερο πλαίσιο εκδηλώσεων της αντιδημαρχίας κοινωνικής πολιτικής του δήμου Ηρακλείου αφιερωμένων στην Τρίτη ηλικία.




Το φεστιβάλ ανοίγει τις πύλες του στο κοινό με την έκθεση φωτογραφίας, η οποία θα φιλοξενήσει περίπου 60 έργα από έξι νέους καλλιτέχνες, που με αγάπη και σεβασμό αποτυπώνουν μέσα από το φωτογραφικό τους φακό την καθημερινή ζωή των ανθρώπων που μας μεγάλωσαν. 

Πρόκειται ειδικότερα για τους:

Δακανάλη Μαρία
Μαυράκη Γιάννη
Πασπαλάκη Όλια
Πολιτάκη Μάνο
Σηφάκη Μανώλη
Τσουκιά Ιωάννα




Η έκθεση θα διαρκέσει ως τις 8 Δεκεμβρίου κι αξίζει να την επισκεφθείτε καθώς, όπως βλέπετε στο ενδεικτικό φωτογραφικό υλικό που δημοσιεύει το e-storieskritis.gr, πρόκειται για θαυμάσια έργα των έξι φωτογράφων που καταφέρνουν με το φωτογραφικό φακό τους να περάσουν από αυτό που φαίνεται στην ίδια την ψυχή των γηραιών προσώπων που φωτογράφισαν.










Σελίδες