Σας έχουμε τη Συνταγή της Ευτυχίας... - Ιστορίες, Ρεπορτάζ, Σχολιασμός Κρήτης Blog | e-storieskritis.gr

Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

Σας έχουμε τη Συνταγή της Ευτυχίας...




Ένας Σεφ ετοιμάζει την κουζίνα του για να μαγειρέψει όταν, ξαφνικά, λαχανικά που ζωντανεύουν, δημιουργούν ένα δικό τους κόσμο...

 Η δύναμη της μεταμόρφωσης είναι αλήθεια πως αλλάζει τον τρόπο που βλέπουμε τα πράγματα, και πολύ απλές καθημερινές καταστάσεις είναι σε θέση να μας οδηγήσουν σε ένα απρόσμενο και εκπληκτικό σύμπαν.

Η «Συνταγή της Ευτυχίας» είναι ένα έργο δίχως λόγια. Άλλωστε, πώς θα μπορούσε να έχει λόγια η ευτυχία; Τη νιώθεις και σε συνεπαίρνει αλλά δύσκολα τη βάζεις σε λέξεις.  

Μπορείς όμως μια γεύση της να πάρεις το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Νοεμβρίου από το κουκλοθέατρο Άριμα που θα παρουσιάσει το έργο στο χώρο του, επί τη Παπαναστασίου 83 στο Ηράκλειο, στις 6 το απόγευμα  στις 4/11/2017 και στις 12 το μεσημέρι στις 5/11/2017, αντίστοιχα.

Εκείνο που μπορεί το συγκεκριμένο έργο να προσφέρει στο θεατή του είναι η διάθεση να μαγευτεί και να γευτεί τη χαρά της ζωής μετατρέποντας  τις άχαρες στιγμές σε μια συναρπαστική γιορτή. 

 Και πως θα γίνει αυτό; Βλέποντας μπροστά στα μάτια του  «άψυχα» αντικείμενα να καταφέρνουν να αποκτούν ζωή, να αλλάζουν μορφή και να αφήνονται στη μουσική, δημιουργώντας το δικό τους χορό. 

Βέβαια το όνειρο κάποια στιγμή τελειώνει αλλά η γλυκιά του ηχώ μπολιάζει την πραγματικότητα. Και η ευτυχία αφήνει τη νοστιμιά της μες στην καρδιά για πάντα.

Η «Συνταγή της Ευτυχίας»  είναι ένα έργο που δεν έχει λόγια και γι αυτό μπορεί να μιλήσει σε όλες τις γλώσσες. Ένα έργο που αναφέρεται στην ευτυχία και μπορεί να συγκινήσει όλες τις ηλικίες, και να συνεπάρει ακόμη και τα πολύ πολύ μικρά παιδιά, από τεσσάρων ετών.

Τη σκηνοθεσία και τις κατασκευές του έχει αναλάβει ο  Κωστής Ζαϊμάκης, ο οποίος παίζει επίσης μαζί με την Ειρήνη Μελετάκη.


Τηλέφωνο για κράτηση θέσης: 6972641450


Σελίδες