Ζητείται ανθρωπιά για ζευγάρι άνεργων Ηρακλειωτών με 3 παιδιά φοιτητές, που έμεινε στο δρόμο - Ιστορίες, Ρεπορτάζ, Σχολιασμός Κρήτης Blog | e-storieskritis.gr

Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

Ζητείται ανθρωπιά για ζευγάρι άνεργων Ηρακλειωτών με 3 παιδιά φοιτητές, που έμεινε στο δρόμο




Zητείται ανθρωπιά για ζευγάρι ανέργων που βρέθηκε στο δρόμο με τα τρία του παιδιά στο Ηράκλειο μετά από έξωση που τους έγινε από το σπίτι όπου διέμεναν στην οδό Γεράσιμου Λετίτζη.

Ο Ηλίας Ζαχαριουδακης, για τον οποίο ο λόγος, τις τελευταίες ημέρες με αναρτήσεις του στο facebook ζητούσε τη βοήθεια του κόσμου ώστε να αποφευχθεί η έξωση για  να προλάβει να βρει άλλο σπίτι.

Δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό κι έτσι η οικογένεια του πέρασε τη χθεσινή νύχτα στο δρόμο.




Σε ανάρτηση του ο Δημήτρης Αποστολάκης της Κίτρινης Αποστολής  αναφέρει σχετικά με το άκρως λυπηρό αυτό περιστατικό: "Χθες πραγματοποιήθηκε τελικά η έξωση και η οικογένεια διανυκτέρευσε στην ύπαιθρο!!! Νομίζω ότι εκτός την οικονομική κρίση που μας «πολεμάει» από παντού....υπάρχει και η κοινωνική έχουμε χάσει την ανθρωπιά και την ευαισθησία μας!!! 

Δεν είναι δυνατόν να αφήνεις στο έλεος του Θεού μια οικογένεια με τους γονείς ανέργους,τη γυναίκα με προβλήματα υγείας. Που αυτοί οι γονείς έχουν μεγαλώσει 3 παιδιά κάνοντας τα επιστήμονες, αφού τα 2 είναι ήδη στην ΑΣΟΕΕ και το άλλο πέρασε φέτος!!! 

Οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Ηρακλείου, ο συνήγορος του Πολίτη και όποια άλλη υπηρεσία ή φορέας μπορεί να βοηθήσει ας το κάνει....και χθες είχε καλό καιρό και οι άνθρωποι κοιμήθηκαν έξω...αλλά αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί για πολύ!! Το τηλέφωνο του κυρίου Ηλία είναι το 6942445540 για όποιον μπορεί να βοηθήσει, απλά να πω ότι πρέπει να βρεθεί σπίτι για την οικογένεια στην ευρύτερη περιοχή της Φορτετσας!!"

Να σημειώσουμε πως ο κ Ζαχαριουδάκης είχε διαθέσει πολλά χρήματα και προσωπική εργασία για να ανακαινίσει το παλιό σπίτι όπου διέμενε και απο το οποίο του έκαναν έξωση έχοντας προφορική διαβεβαίωση πως δεν θα τον έδιωχναν ποτέ 

Σελίδες