Ένας 28χρονος χρειάζεται τη βοήθεια μας μετά από ατύχημα που είχε - Ιστορίες, Ρεπορτάζ, Σχολιασμός Κρήτης Blog | e-storieskritis.gr

Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

Ένας 28χρονος χρειάζεται τη βοήθεια μας μετά από ατύχημα που είχε




Ένας νέος, δημιουργικός και δραστήριος άνθρωπος, μόλις 28 ετών, χρειάζεται τη βοήθεια μας. Ο Αντώνης Χάμπας για τον οποίο ο λόγος χτύπησε σοβαρά πριν από λίγες ημέρες κάνοντας βουτιά στη λίμνη που σχημάτιζε φαράγγι της Κρήτης. 

Όλα δείχνουν πως αντιμετώπιζε πρόβλημα με τα οστά του αλλά δεν το γνώριζε, έτσι η επαφή που είχε, με δύναμη, με το νερό τον ακινητοποίησε. 

Δυστυχώς τα νέα που έρχονται από το νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκε στο Ηράκλειο, δεν είναι καλά, ο Αντώνης πρέπει να δώσει στο εξής ένα μεγάλο αγώνα για να αποκατασταθεί η υγεία του και χρειάζεται με την ολοκλήρωση της νοσηλείας του εκεί, να παρακολουθήσει πρόγραμμα αποκατάστασης σε ειδικό κέντρο. Ωστόσο τα κόστη για τέτοια προγράμματα είναι ιδιαιτέρως υψηλά. Έτσι φίλοι του πήραν την πρωτοβουλία να τον στηρίξουν οικονομικά, συγκεντρώνοντας χρήματα σε λογαριασμό στο όνομα του. 

Όλοι εμείς μπορούμε να τον βοηθήσουμε ώστε να σταθεί ξανά στα πόδια του και να ξεπεράσει αυτόν τον Γολγοθά που, όπως λένε οι φίλοι και γνωστοί του, αντιμετωπίζει με πρωτοφανή ψυχραιμία και δύναμη ψυχής.


Ο Αντώνης είναι ένας πολύ ζωντανός νέος, έμπειρος και καλός ορειβάτης και σπηλαιολόγος, ένα άτομο αεικίνητο που έχει μάθει να ξεπερνάει τα δύσκολα, όμως σε αυτή τη δυσκολία καλό θα ήταν να σταθούμε δίπλα του. 

Γι αυτό, όσοι έχουν τη δυνατότητα θα ήταν ανεκτίμητο αν προσέφεραν ώστε να συγκεντρωθεί το ποσό που χρειάζεται για να μπορεί να ελπίζει ότι θα κερδίσει το στοίχημα . Ο αριθμός λογαριασμού  του στην Εθνική Τράπεζα είναι 495/608423-01. Για ηλεκτρονικές καταθέσεις: ΙΒΑΝ GR2801104950000049560842301. Μια απλή κατάθεση αρκεί ώστε να μπορεί να έχει πρόσβαση στο λογαριασμό του χωρίς να ταλαιπωρηθεί όπως συμβαίνει στις περιπτώσεις δωρεών. 

Σελίδες