Ετοιμάζεται το πρώτο μεγάλο Σούπερ Μάρκετ Σκλαβενίτης στο Ηράκλειο - Ιστορίες, Ρεπορτάζ, Σχολιασμός Κρήτης Blog | e-storieskritis.gr

Τρίτη 18 Απριλίου 2017

Ετοιμάζεται το πρώτο μεγάλο Σούπερ Μάρκετ Σκλαβενίτης στο Ηράκλειο



Με πυρετώδεις ρυθμούς ετοιμάζει ο Όμιλος Σκλαβενίτη το πρώτο μεγάλο του κατάστημα-σούπερ μάρκετ στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα επί της λεωφόρου Ικάρου, στη θέση όπου προϋπήρχε ανάλογο κατάστημα της Μαρινόπουλος, δίπλα στην Εθνική Τράπεζα.

Τις προηγούμενες ημέρες το κτίριο βάφτηκε στα χρώματα του Σκλαβενίτης, μπήκε η σχετική ταμπέλα ενώ πλέον το κατάστημα "φορτώνεται" με προϊόντα, γεγονός που προμηνύει την άμεση λειτουργία του.

Να υπενθυμίσουμε πως πρόσφατα κατέστη δυνατή, πέντε μήνες μετά την υπογραφή της συμφωνίας εξυγίανσης της «Μαρινόπουλος», η λειτουργία του δικτύου καταστημάτων της τελευταίας υπό τον έλεγχο του ομίλου Σκλαβενίτη και συγκεκριμένα της θυγατρικής του «Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης».



Στην εν λόγω εταιρεία μεταβιβάστηκαν, μεταξύ άλλων 238 καταστήματα που ανήκαν στη «Μαρινόπουλος ΑΕΓΕ καθιστώντας τον όμιλο Σκλαβενίτη τη μεγαλύτερη λιανεμπορική επιχείρηση  αναφορικά με τα σημεία πώλησης που διαθέτει. 

Μέχρι τις αρχές Μαρτίου ο όμιλος μετρούσε αριθμούσε 112 καταστήματα «Σκλαβενίτης», 39 καταστήματα «Χαλκιαδάκης» σε όλη την Κρήτη (σε αυτά έχουμε μεταβίβαση 60% στον όμιλο Σκλαβενίτη), 9 καταστήματα «Τhe Mart» και πλέον με τα καταστήματα Μαρινόπουλος, και και όσα ο τελευταίος είχε στον έλεγχο του, ο Σκλαβενίτης διαθέτει συνολικά 560 σημεία πώλησης σε Ελλάδα και Κύπρο.

Να σημειώσουμε πως το διάστημα που προηγήθηκε άνοιξε στο Ηράκλειο δύο νέα καταστήματα σούπερ μάρκετ, κάνοντας αισθητή την παρουσία της στην αγορά της πόλης και η εταιρεία Κρητικός (ΑΝΕΔΗΚ ΑΕ).

Σελίδες