Είχε φυλακιστεί και για βιασμό ο ορθοπεδικός που κατηγορείται για την ασέλγεια 12χρονης στο Ηράκλειο - Ιστορίες, Ρεπορτάζ, Σχολιασμός Κρήτης Blog | e-storieskritis.gr

Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

Είχε φυλακιστεί και για βιασμό ο ορθοπεδικός που κατηγορείται για την ασέλγεια 12χρονης στο Ηράκλειο


Το περιστατικό με την ασέλγεια σε βάρος 12χρονης ασθενούς του δεν ήταν το μοναδικό που έχει στο ενεργητικό του ο Ηρακλειώτης Μιχάλης Κρασσάς, τα στοιχεία της ταυτότητας του οποίου δημοσιοποίησε σήμερα η αστυνομία.

Ο εν λόγω τεχνικός ορθοπεδικών συσκευών, έχει εκτίσει ποινή φυλάκισης και για βιασμό, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του e-storieskritis.blogspot.gr

Το εν λόγω άτομο κατά το παρελθόν κατείχε διευθυντική θέση σε επιχείρηση και με αυτή την ιδιότητα είχε προβεί στο βιασμό υποψήφιας υπαλλήλου του, με το δικαστήριο να τον καταδικάζει σε φυλάκιση.

Πρόκειται για οικογενειάρχη, που όπως φαίνεται, δεν παρανομεί απλά εκτονώνοντας τα ένστικτα του αλλά για άτομο με πολύ σοβαρότερο πρόβλημα που ο σωφρονισμός δεν μπορεί να αντιμετωπίσει.

Στη σημερινή ανακοίνωση της η αστυνομία αναφέρει πως η  συγκεκριμένη δημοσιοποίηση του ονόματος του δράστη, χρονικής διάρκειας έξι  μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό του παραπάνω αδικημάτων.

 Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου τηλεφωνικά στους αριθμούς 2810-274258 και 274070 για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Τι είχε καταγγελθεί από τη 12χρονη και τη μητέρα της 


Να υπενθυμίσουμε πως η  υπόθεση με τη 12χρονη είχε δημοσιοποιηθεί στα τέλη του Φεβρουαρίου μετά από καταγγελία της μητέρας του κοριτσιού. Ο κατηγορούμενος παρακολουθούσε τη 12χρονη για σκολίωση με στόχο να της τοποθετήσει κηδεμόνα.

Ο Κρασσάς είχε προτείνει στη μητέρα του κοριτσιού να υποβάλει το παιδί σε ηλεκτροθεραπεία με μια αρκετά ανορθόδοξη, όπως αποδείχθηκε μέθοδο.

 Στο  παραπεμπτικό βούλευμα αναφέρεται πως ο κατηγορούμενος έβαλε τη 12χρονη να γδυθεί από τη μέση κι επάνω, της έκλεισε τα μάτια  αλλά αντί να της τοποθετήσει στο στόμα, όπως είχε πει, ένα φουσκωμένο χειρουργικό γάντι, τοποθέτησε το πέος του.

Ε.Β 

Σελίδες