Η Ναταλία Γερμανού αναλαμβάνει να σώσει χτυπημένο σκυλάκο από το Ηράκλειο - Ιστορίες, Ρεπορτάζ, Σχολιασμός Κρήτης Blog | e-storieskritis.gr

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

Η Ναταλία Γερμανού αναλαμβάνει να σώσει χτυπημένο σκυλάκο από το Ηράκλειο




Συμπαραστάτη τη Ναταλία Γερμανού στην τεράστια προσπάθεια που καταβάλει για να σώσει αδέσποτα και να βρει οικογένειες που θα τα υιοθετήσουν, βρήκε ο Αλέξανδρος.

Ο Αλέξανδρος έχει δημιουργήσει μόνος του ένα καταφύγιο, όπου συγκεντρώνει αδέσποτα σκυλιά στα Καλέσα, τα φροντίζει με δικά του μέσα και αναζητά πραγματικούς φιλόζωους για να τα υιοθετήσουν προσφέροντας τους μια μόνιμη στέγη.

Η περίπτωση του Rambo (βλέπε φώτο) συγκίνησε τη Γερμανού καθώς το άτυχο ζωάκι στα βίντεο που ανάρτησε ο Αλέξανδρος φαίνεται να πονά εξαιτίας των πίσω άκρων του που είναι χτυπημένα, και να ικετεύει για βοήθεια



Σε σχετική ανάρτηση του αναφέρει "Τελευταίο βίντεο του Rambo από αύριο θα είναι στα χέρια της Ναταλίας Γερμανού.

 Είναι ποιο ήρεμος, όταν γίνει καλά και επιστρέψει τον περιμένει μια οικογένεια με δίδυμα μωρά, αλλά πρώτα θα τον πάω στα άλλα μου παιδάκια να τον παίξουν"


Όπως είχε περιγράψει ο Αλέξανδρος, στη σελίδα του στο facebook, τα δύο πίσω πόδια του όμορφου σκυλάκου απαιτούν επέμβαση και η Ναταλία Γερμανού θα τον βοηθήσει σε αυτή την προσπάθεια αναλαμβάνοντας να μεταφέρει το Rambo σε ειδικό στην Αθήνα όπου θα χειρουργηθεί .

"Η παρηγοριά μου είναι ότι Αθήνα τον περιμένει μια γυναίκα φιλόζωος , δεν μπορώ να κρύψω την έκπληξη μου γιατί είναι διάσημη και την έχω συνηθίσει από την τηλεόραση", γράφει και προσθέτει πως η Ναταλία Γερμανού του είπε πως θα  πάρει το Rambo στην αγκαλιά της και θα τον πάει στην κλινική γιατί δεν μπορώ να βγάλει από το μυαλό της αυτά τα μάτια και το κλάμα τους.

Η ίδια του ανέφερε πως βλέποντας τα βίντεο του πολλές φορές θέλει να χαϊδέψει τα "παιδάκια"  του και να τα πάρει στην αγκαλιά της.

Να σημειώσουμε πως η  παρουσιάστρια είναι γνωστή για τα φιλοζωικά της αισθήματα αναλαμβάνοντας κι άλλες φορές να βοηθήσει απροστάτευτα ζωάκια που είχαν ανάγκη.

Ελένη Βασιλάκη

Σελίδες