Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο με εκχύλισμα κάνναβης υπόσχεται μοναδικές "εμπειρίες" στους Αμερικανούς - Ιστορίες, Ρεπορτάζ, Σχολιασμός Κρήτης Blog | e-storieskritis.gr

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο με εκχύλισμα κάνναβης υπόσχεται μοναδικές "εμπειρίες" στους Αμερικανούς




Ένα νέο προϊόν κυκλοφορεί αυτό το μήνα στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο Σαν Φρανσίσκο, το οποίο στην Ελλάδα θα μπορούσε να αποτελεί μόνο προϊόν επιστημονικής φαντασίας ή και άλλου είδους φαντασίας…

Πρόκειται  για το Pot d'Huile, το οποίο δεν είναι τίποτα άλλο από έξτρα παρθένο ελαιόλαδο εμπλουτισμένο με εκχύλισμα κάνναβης. Όπως μάλιστα τονίζεται στο σχετικό δημοσίευμα του olive oil times, είναι ένα προϊόν που  έχει ως στόχο να ικανοποιήσει όσους ξέρουν καλά από γαστρονομία αλλά και από κάνναβη.  

Το εμπλουτισμένο με κάνναβη ελαιόλαδο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί όπως και το κλασσικό ελαιόλαδο, με την συντονίστρια του όλου πρότζεκ Carolyn Insley, να υπόσχεται πως οι χρήστες του θα μπορέσουν να νιώσουν σίγουρα την επίδραση της κάνναβης και μάλιστα στις σωστές δόσεις.

Τόσο το ελαιόλαδο όσο και η κάνναβη, που έχουν αναμειχθεί για να δώσουν το  Pot d'Huile  προέρχονται από την Καλιφόρνια.

Μια σειρά από συνταγές, όπως σάλτσα για σαλάτες, χούμους, κέικ ελαιολάδου, μπισκότα, υποστηρίζει η Insley, μπορούν να έχουν ως βάση το ιδιαίτερο αυτό λάδι, που αφενός διαθέτει όλες τις ευεργετικές ιδιότητες του ελαιολάδου και αφετέρου προσφέρει την εμπειρία της κάνναβης που κάποιοι αναζητούν.

Ωστόσο το συγκεκριμένο προϊόν για να παραμείνει δραστικό δεν πρέπει να θερμανθεί πολύ, γι αυτό δεν προτείνεται για τηγάνισμα και σοτάρισμα.

 Όπως περιγράφουν οι αρμόδιοι για την δημιουργία του εν λόγω ελαιολάδου με κάνναβη, έκαναν πολλές προσπάθειες μέχρι να φθάσουν σε αυτό το αποτέλεσμα καθώς έπρεπε με κάποιο τρόπο να εξουδετερώσουν την γεύση της κάνναβης και τα ανεπιθύμητα χημικά της πρόσμιξης.

Τώρα που τα κατάφεραν και βρήκαν και τη σωστή δοσολογία κάνναβης κρατούν ως επτασφράγιστο μυστικό τη συνταγή τους,   

Στη λιανική, η τιμή του Pot d'Huile θα είναι $ 42.50 για ένα μπουκάλι 100ml.


Αξίζει να σημειώσουμε πως το 20%  των Αμερικανών μπορούν να έχουν πρόσβαση κάνναβης για ιατρικούς λόγους και για την απόλαυση τους.



Σελίδες